Reconciliation, satisfaction at last

This is only the second time I see a Ferrari F50

Kuwait KWT 

Lots of Italians everywhere, especially on the circuit. They look happy and content. They pass it on to me. How beautiful it is here. Clean, safe and great weather. And Record today- 39.

 

This is one of the underground garages of the Hotel de Paris. All this did not fit in front of the hotel. It’s full. F1 costs 8000 € a night, today I see half of that.

It’s dark and the Fairmont corner is still full of Italian fans. I remember the incredible spring in Prague (RA, GBA, IL, ZA, MNG, IRQ…), the summer on the island (RCH, ZA…and lots of beautiful trucks), Paul Ricard. I traveled all to Saudia RM, BRN, CHN, BR..

So I wish us all today’s mood until 2023!

 

This entry was posted in Spotters. Bookmark the permalink.

5 Responses to Reconciliation, satisfaction at last

  1. Alessio says:

    Super ulovek ta F50! Pokud se nepletu v tom novem cernem Ferrari 296 GTB sedi Leclerc.
    PF 2023!

    • materazzi says:

      Víš, že máš asi pravdu. Protože tam bylo spousta kluků s mobily. Ale všechno to tam uhlídat, to je nemožné.
      Možná si to nepřekládáš. Předevčírem běžel odspoda z tunelu takovou tou stezkou ,schodama. Já tudy šel snad jednou. A zdál se mi moc mladý a hubený. a ta italská rodina za mnou na zídce u Fairmont vyskočila a volají :Charles, stop. A mě pitomce napadlo. Nebyl to bratr Artur z F2? A říkám jim: To byl asi mladší brácha Artur. A oni se tak shovívavě na mě dívali, ale neprotestovali, jen si mysleli, to je trouba. No a doma jsem se podíval a samozřejmně- byl to Charles. Přesně před rokem mi na stejném místě jel, a mrknul na mě.
      Takže asi bydlí ve Monaco Star. V tý luxusní rezidenci navazující na Fairmont.Vyjížděl odtud tenkrát Koenigsegg do tunelu. Protože běžel z tunelu ,co běžel, letěl, nahoru po schodech a parkem za Kasinem se vrátil domů. Jen tak v trenkách ,triku, žádný nápisy. Za 2 minuty udělám foto Menton oslava z balkonu. Díky za ozvání. A podívej na Italy, jak ve tmě seděli a pořád fotili.

    • materazzi says:

      Tady vidíš, jak hluboce je v každým Italovi hrdost na Ferrari (a ty ostatní). Všichni kluci na celém světě, musí těm italským závidět.
      Oslavy, skoro nic. Jen záře nad Monakem.Tam dělají oficiální.Tady nejsme v bordelu. Ani jsem neviděl, že by to tady prodávali.
      Taky PF 2023.

  2. Alessio says:

    Já vím že má tu 488 Pistu taky matně černou, tak mě to hned napadlo, že to bude on. No nevadí, alespoň víš pro příště. Na italy jsem se díval, tak silvestr v MC to je prestiž. Kamarád z Prahy tam jel tady. Matně šedá Audi S7, původem Kazach, ale značku ma CZ. Kdyby jsi ho tam potkal, tak ho odemě pozdravuj! V Praze je to pořád stejný. Samý UA. Každý druhý tu je nemocný, já už od vánoc ležím doma s covidem. Tak doufám, že v MC žádná pandemie nehrozí.

    • materazzi says:

      Já vím, ta A7. Jednou jsem s ním mluvil. Já mu říkal jestli neví o nějakým KZ autě original.
      Sousedka píše, celá rodina komplet covid.
      No právě, že letos nebylo zřejmý s čím jezdí. Ta 488P s MC pruhy vidět nebyla.
      Vloni už pomalu odlétali touto dobou s týmem do Mexika na kondiční trénink. Dobýt baterky na sezonu. Proto mi připadal takovej hubenej. Na GP se objeví pak zase namakanej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *