The true life of the spotter in Prague

Václavské náměstí, absolutní centrum Prahy. Moje spoty nevznikají v prostředí jako u kolegů z Norska, Švýcarska, Estonska, kluků z Avtonomeru, ale bohužel takhle:                         V době otevření- a dnes. Hlavně, že rušíme parkoviště…                                                             Kolega blogger Jakub Karlíček to popsal takhle výstižně:

Na necelých sedm set metrů délky a šedesát šířky se soustředí tolik hnusu, že to snad odporuje fyzikálním zákonům. A rozlézá se to do všech směrů, jak do přilehlých ulic, tak podchodů metra. Tomu místu nepomohou nikam nevedoucí diskuse, jestli tu mají či nemají být tramvaje, zda sem smí vjet auta, nebo jak mají vypadat prodejní stánky. Špína ve všech podobách je tady zapuštěná tak hluboko, že dokonale impregnovala každou dlažební kostku. Václaváku pomůže snad jen povodeň nebo ničivý požár.

      Dříve jsem taky celý rok do těhle míst nevkročil ani jednou…Tak pojďme pryč…                       Jednu výhodu to ale má. Návštěvy Fehmarnu, Ženevy nebo Monaka si opravdu užiju!

This entry was posted in Spotters. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *