So we have 2 Monaco question. Please…

First is new alltime premiere as 87th 2018 countries (record year 17 also 87)               Martinique MQ  a René včera vzpomínal KZ ,tak je tady. Ale byl už v lednu.                     Ale popořádku. Ráno jsem šel tady v Mentonu na kafe a snídani a hned úlovek .             Hned vedle hotelu je thajské bistro. LP má správnou barvu,ale…                                                No a vzhůru do Monaco-Monte Carlo                                                                                                     Na ulici je toho málo (aspoň GE), ale v podzemí jsou poklady. Monako je ještě celé jedno pod zemí. Garáže,výtahy, jezdící schody i chodníky, chodby a bůhvíco ještě. Tak můžete narazit na Lamborghini Countach. totální automobilovou legendu. Clarkson o něm říká,že s Countachem dal automobilový průmysl největší ránu. Kdo tohle měl v 80. letech před domem, to je jako kdybyste dneska měli na příjezdové cestě zaparkovanou stíhačku Raptor. Můj druhý Contach. Miura ze včerejška též druhá.                                                           Klíč k pochopení MC je v této chodbě. MC má novou čtvrť postavenou na moři Fontvielle a  je přirozeně ukrytá před zbytkem města. Vedou k ní tunely. Pro auta i pěší.                         Tak Alessio, berry a ostatní. Moji spolupracovníci ze společenské kroniky. Tak kdo to je?  Tenhle kruhový objezd býval rájem carsspotterů. Teď je zde ohromné staveniště . Buduje se tunel na umělý ostrov ,kde vznikne MC II.                                                                               Venku se setmělo-tak znovu raději do podzemí. Tak kdo mi řekne,co je to červené?                Vyrobeno bylo 78 vozů.  Velmi pravděpodobně tedy je to jediný exemplář.                           Tak to je nádraží Monaco-Monte Carlo. Samozřejmě taky pod zemí. A je to jediné,co tady nefunguje. Vlaky z F a I jezdí jak se jim zachce. Některý nepřijede vůbec.


TOMORROW BIKE HERE IN BEAUTIFULL MENTON!!!


Heute 26 Staaten. 2 davon hier im Menton. MC also nur 24. CZ1, kein SK,A,DK,S. SRB habe nicht gesehen seit abfahrt aus PRG.


To Jovata comment 

This entry was posted in Spotters. Bookmark the permalink.

3 Responses to So we have 2 Monaco question. Please…

  1. Jovata says:

    Městská architektura mě stále překvapuje. I z paneláku se dá udělat rozmanitá a krásná budova …
    I believe in a new absolute years record! Still somewhere the GBM has to show up. I’m surprised by the zero number of the USa, I also hoped in at least 1xCHN.

    • materazzi says:

      Thank you for your call. When I’m gone – it will please make it twice.

      Architektura i stabení technologie provádějí v tak neskutečně komplikovaném terénu nejlepší mozky a technologie planety. Také prodejní ceny jsou astronomické. A proto si investor to nejlepší může dovolit. vše je na příkrém svahu a na pozemek 20×20 m narvou mrakodrap s parkingem -16. Ano ,nelžu. Jedno takové jsem objevil. Teď staví ten umělý ostrov. Zatím je zadáné na základnu s tunelem a sítěma za stovky miliard. Jednou jsem to počítal a kdyby to dali nám, tak máme po dluhu.

      Jovato, USA,CHN,Korea a všechny tyexpedice, ti motorkáři-to je jen Praha. To nikde není. Nikde jsem nic nikdy neviděl.

      Ask me on all. Když vím,rád se podělím.

    • materazzi says:

      Jo, ještě se musím zmínit,že na podobu ostrova je vypsaná soutěž a posledně když jsem se díval jsou přihlášeni norman Foster,Renzo Piano, no prostě úplně nejskvělejší architekti,co chodí po světě.
      Jinak stavbě moc nerozumím,ale určitě to nejsou paneláky. Ty se staví z panelů. Tady se udělá forma a ty vysoká chapadla tam až nahoru dopravují beton, který podle žádaného tvaru ztvrdne.

      Úžasný věci jsou tam vidět, ale nadevším čistota,elegance,bezpečnost,luxus,vzorné chování a dodržování 100% nařízení a zvyklostí. Možná Singapur je lepší, ale jinak ty 3km2 jsou úplná špička na téhle planetě.

      Děkuju za dotaz a ptej se dál. Přidám ti dolu pod příspěvek dům,který se mi moc líbí. Ale ceny bytů jdou až do stovek milionů.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *